Introductie

Ik ben Petra, moeder van een jongedames tweeling en getrouwd met Hans,die ook 2 kinderen heeft. Ik ben geboren in een klein dorpje op de Veluwe en sinds een aantal jaren woonachtig in Apeldoorn.

Toen mijn dames geboren werden (op dit moment alweer 24 jaar geleden!) heb ik Reiki geleerd (level 1, 2, 3, 3A) en dat vooral ingezet bij mijn kinderen. Zo’n 4 jaar geleden kwam ik in aanraking met White Time, Daar heb ik inmiddels level 4 in behaald. En een aantal aanvullende cursussen en workshops bij gevolgd. In oktober ’23 ga ik nog een speciale Chakra Healing cursus volgen.

Ook mijn interesse in edelstenen en mineralen is al heel lang actief, ik heb dan zelf ook een prachtige verzameling bij elkaar gespaard. Evenals mijn collectie Orakel- en Tarotkaartendecks, deze kaartjes lees ik op gevoel (intuitief!) en altijd met een positieve inslag. Zoals de stenen hun eigen trilling in energie hebben en je daardoor net even kunnen helpen of ondersteunen, geloof ik ook in de kracht van deze kaarten: ze herinneren je aan een andere kijk of benadering van een probleem of herhalend vraagstuk.

Ik breng graag tijd door in de natuur, waar ik geniet, fotografeer en wandel..maar ook gewoon in stilte er ZIJN! Tot rust komend en hoofd leeg makend…niets geeft mij zoveel rust als in de natuur zijn!

Ik ben een druk bezet mens, met een part-time baan, 2 kinderen en de kinderen van Hans, een kleinzoon, de cursussen en workshops die ik volg en het afspreken met vriendinnen. Ik bezoek graag muziekconcerten en ben ook vrijwilliger bij een poppodium…kortom een leuk, druk leven waar ik heel dankbaar voor ben en mijzelf heel gelukkig mee prijs!