Samen met 2 zeer krachtige kristallen, bied ik een Chakra behandeling aan!

Jij neemt de kristallen, elk in 1 hand en ondertussen behandel ik jouw Chakra’s. De kristallen genereren een krachtige energiestroom die balancerend, blokkades opheffend en doorstroming bevorderend werkt. Ondertussen schoon ik de Chakra’s op en balanceer ik deze. Samen met de kristallen stimuleer ik jouw zelfhelend vermogen. Tijdens deze behandeling kan er van alles naar boven komen, dat pakken we dan ook gelijk op!

Na deze behandeling is jouw hoofd vrij, ervaar je een diep gevoel van rust en welzijn en ben je helemaal terug in jouw centrum, jouw Zijn!

Hoelang deze behandeling, wat betreft tijd, in beslag neemt is van te voren niet echt te zeggen. Trek er in ieder geval een uur voor uit. Het is een fysieke behandeling, die bij mij thuis in Apeldoorn plaats vind, daar je de kristallen echt in de handen moet houden.

De kosten van deze behandeling bedragen 35.00euro en mag natuurlijk ook in termijnen voldaan worden.

Voor meer info of het plannen van een afspraak mag je mij altijd contacten! Zie voor contactgegevens de speciale pagina: Contact.