In de periode dat ik van White Time level 1 naar level 4 groeide heeft deze energie mij zoveel laten zien, voelen en ervaren..het voelde voor mij dat nu het moment aangebroken is om deze energie te gaan delen met iedereen!

De behandeling die ik geef, geef ik met het doel jouw energiedoorstroming (weer) op gang te brengen e/o de energiestroom die er is te vullen met deze liefdevolle energie. Door deze boost van positieve, liefdevolle energie kunnen blokkades in jouw systeem doorbroken e/o zichtbaar worden, zodat jij met deze (oude) pijnpunten aan de slag kunt. Ik ben van mening dat het verwerken en helen van pijnpunten alleen door jouzelf kan, ik kan jou daarin wel helpen, bijstaan en ondersteunen. Ook zal ik jouw chakra’s balanceren en in hun ritme (terug) brengen, zodat jouw energie doorstroming nog beter ondersteund en begeleid wordt.

White Time behandelingen zijn intuïtief, geleid en totaal vanuit onvoorwaardelijke liefde! De behandeling vind plaats op een behandeltafel, waarbij ik mijn handen in bepaalde posities op jou leg (kleding gaat niet uit!). De behandeling duurt zelf minimaal 1 uur, maar ik ga door zolang ik voel dat het nodig is! Deze persoonlijke, fysieke behandeling heeft mijn voorkeur en werkt 1 tot 2 weken door na de fysieke behandeling. De White Time energie is ook zeker op afstand te sturen, daarom neem ik jou ook mee in mijn behandelingslijstje. Je kunt dit heel goed zien als een soort “onderhoudsbeurtje” in de eerste weken na een behandeling, deze energie stuur ik jou via een afstandsbehandeling en jij hoeft daar niets voor te doen: de energie doet zijn werk! 

Na ongeveer 1,5 tot 2 weken neem ik contact met jou op om te vragen hoe het gaat en wat je ervaren hebt, en natuurlijk of jij zelf nog vragen of aanvullingen hebt. De meest gehoorde reacties die ik krijg zijn: “Wat een ontspanning en rust”, “Ik voel me energieker”, “Mijn pijnklachten zijn een stuk verminderd”, “Ik zit beter in mijn vel”, “Ik voel me lichter”, “Ik reageer anders op bepaalde situaties, rustiger”, “Ik ben mij bewuster van mijzelf en mijn omgeving”…

Een totale Universal White Time Healing behandeling kost 50euro en duurt minimaal 1 uur.

Contact mij via Instagram of Facebook (via privé bericht!) of stuur een mail naar puurpetramail@gmail.com , bellen of een appje is ook mogelijk!