Wiel der Verbinding

In dit wiel, dat je kunt ophangen ter decoratie, heb ik 4 kleuren verwerkt, waarvan ik de uitleg per kleur kort zal omschrijven. Ook de extra’s die ik heb toegevoegd zal ik kort omschrijven.

Noorden(wit): symboliseert zuiverheid, wijsheid en verbinding met het spirituele. Het staat voor winter, nacht, ouderdom en wijsheid. In het noorden vinden we de energie van introspectie en diepe inzichten.

Oosten(geel): vertegenwoordigt de zon, licht en energie van het leven. Het symboliseert vreugde, optimisme en communicatie. Het oosten brengt nieuwe dageraad, inspiratie en groei.

Zuiden(rood): staat voor passie, vuur en transformatie. Het is het element van creativiteit, wilskracht en jeugdige energie. In het zuiden vinden we de kracht om te handelen en te manifesteren.

Westen(zwart): symboliseert het water, emoties en intuïtie. Het is het element van genezing, zuivering en het onderbewuste. Hier vinden we de kracht van loslaten en vernieuwing.

Buizerdveer: de buizerdveer staat symbool voor trots en nodigt je uit om stil te staan bij de stappen die je hebt gezet. Hij wil je eraan herinneren dat jij je eigen inzet erkent en waardeert.

Walnoot met wenssteen: door het wenssteentje in de walnoot te plaatsen is jouw wens beschermd tegen negatieve energieën. Spreek je wens uit naar de steen, en geef deze elke dag even gerichte aandacht. Zo houd je de energie van de wens in de steen in beweging. Als de tijd rijp is zal jouw wens zich manifesteren. Een wenssteen is een steen met een compleet doorgetrokken streep erin.

Turkooise steentjes: neutraliseert toxische energie.

Hematiet pijlpunt: harmoniseert Ying en Yang.

Duivenveertjes: deze veertjes heb ik toegevoegd omdat ze nog wat extra liefde toevoegen aan dit wiel.

Dit wiel is met heel veel liefde en focus door mij gemaakt, ik hoop dat het diegene die dit aanschaft net zoveel plezier en wijsheid gaat geven als ik tijdens dit proces heb ontvangen. Het is compleet gemaakt van gerecycled materiaal en materialen uit de natuur.

De prijs is: 9,95 euro (verzenden is op eigen risico en voor eigen kosten…ophalen mag ook!).

Bij interesse, neem contact met mij op via mail of whatsapp (zie contactpagina).