Labradoriet van ongeveer 5 cm.

Deze prachtige, grote beschermsteen is 1 van mijn favorieten, hij is namelijk ideaal voor hooggevoelige mensen. Hij vormt een schild om je aura, waardoor prikkels van buitenaf minder intens binnenkomen. Hij bevordert rust en concentratie, ondersteunt bij slaapproblemen. De Labradoriet is ook zeer geschikt in te zetten tijdens meditatie, hij helpt namelijk bij het contact maken met hogere energieën. Ook ondersteunt hij bij het voor jezelf opkomen.

Draag de steen bij je of leg hem in de buurt van je werkplek of bed. Laad de steen regelmatig op in het licht van de volle maan of schaf een reinigings+oplaadsetje aan (deze komen later op de site te staan!)

Een uitgebreidere uitleg over de werking van dit kristal wordt bij je pakketje ingesloten.

De Labradoriet kost 9,95euro per stuk (verzenden is op eigen risico en voor eigen kosten…ophalen mag ook!).

Bij interesse, neem contact met mij op via mail of whatsapp (zie contact pagina).

Golden Healer van ongeveer 6 cm.

Ik zet de Golden Healer in bij mijn energetische behandelingen als helper en versterker. De Golden Healer is een krachtige, helende steen. Energetisch helpt deze steen bij het wegnemen van mentale, emotionele en energetische blokkades. Hij versterkt je verbinding met de aarde en het universum, waardoor je helende energie kunt ontvangen en geven. De Golden Healer bevordert innerlijke rust, vertrouwen en welzijn. Het is een veelzijdige steen die zowel bij zelfhealing als bij andere healingsmethoden effectief is.

Draag de steen bij je, leg hem in de buurt van je bed of onder je kussen. Laad de steen regelmatig op in het licht van de volle maan of schaf een reinigings+oplaadsetje aan (deze komen later op de site te staan!)

Een uitgebreidere uitleg over de werking van dit kristal wordt bij je pakketje ingesloten.

De Golden Healer kost 9,95euro per stuk (verzenden is op eigen risico en voor eigen kosten..ophalen mag ook!).

Bij interesse, neem contact met mij op via mail of whatsapp (zie contact pagina).

Blauwe Calciet van ongeveer6,5cm.

De blauwe Calciet draag ik graag bij me als ik weet dat ik in een spannende, stressvolle situatie terecht ga komen. Doordat hij zo fijn groot is, voelt het voor mij echt als een houvast. Deze steen heeft namelijk zeer kalmerende en ontspannende eigenschappen. Hij bevordert helderheid, liefdevol voor jezelf staan en brengt duidelijkheid in gevoelens. De blauwe Calciet bevordert rust, kalmte, innerlijke vrede, ontspanning, communicatie en helder denken. Ook verhoogt hij het bewustzijn en vergemakkelijkt het begrijpen en verwoorden van informatie vanuit Spirit.

Draag de steen bij je of hou hem vast tijdens een meditatie, ook kun je hem in de buurt leggen bij het geven van een healing voor het duidelijk krijgen van informatie van jouw helpers. Laad de steen regelmatig op in het licht van de volle maan op schaf een reinigings+oplaadsetje aan (deze komen later op de site te staan!)

Een uitgebreidere uitleg over de werking van dit kristal wordt bij jouw pakketje ingesloten.

De blauwe Calciet kost 9,95euro per stuk (verzenden is op eigen risico en voor eigen kosten…ophalen mag ook!).

Bij interesse, neem contact met mij op via mail of whatsapp (zie contact pagina).