Je kunt bij mij een kaartje of legging aanvragen, ik kies op gevoel of het een Tarot of Orakel set gaat worden. Dus heb je een vraag of heb je een terugkerend vraagstuk, loop je vast en zou je een nieuw inzicht kunnen gebruiken? Een eye-opener of reminder of gewoon de schop onder de kont? Vraag dan eens een kaartje aan, ik werk intuitief en lees de kaarten over het algemeen zonder boekjes…jij krijgt puur door wat er in mij opkomt! Soms resoneert dat gelijk, soms heeft het even tijd nodig…als het niet gelijk resoneert is het dus wel van belang het kaartje in je achterhoofd te houden! Er zal op zeker een moment komen dat je denkt: verhip, dat heb ik eerder gehoord/gelezen of dat komt mij bekend voor! 

Je mag bij mij geen kaartjes/leggingen over of voor anderen aanvragen, zonder dat ik hun nadrukkelijke toestemming heb gezien! Ook absoluut geen zware medische vragen of levensloop vragen..Ik doe namelijk niet aan toekomst voorspellen, ik geef jou handvatten, eye-openers, nieuwe/andere inzichtopties, nieuwe/andere benaderingensopties, reminders of gewoon even dat schopje onder de kont/ duwtje in de goede of een andere richting!

Zou je een kaartje of legging bij mij willen aanvragen dan kost dat 15euro en dat kan via:

een privé berichtje via Instagram of Facebook, een mailtje, belletje of appje. Voor de diverse contactgegevens ga je naar de contactpagina!