Petra, 28-09-2023, Apeldoorn.

In deze blogs wil ik leuke weetjes, tips and tricks met jullie delen, dus bij deze de eerste:

Vind je het leuk om te kijken aan de hand van jouw jaargetal wat dit jaar jou zou kunnen brengen?

Neem dan jouw geboortegetal, in mijn geval 28-09-1972 en verander je geboortejaar door het jaartal waarin jij jouw laatste verjaardag vierde. In mijn geval wordt dat dus: 28-09-2022.

Dit tel je dan bij elkaar op totdat je een 1-cijferig getal overhoudt:

2+8+0+9+2+0+2+2= 25, 2+5=7, mijn jaargetal is dus 7!

1 Moed tonen

Dit jaar sta jij centraal. Je wordt uitgedaagd om moed te tonen en energiek aan je doelen te werken. Het ontwikkelen van je zelfvertrouwen is nu belangrijk.

2 Helpen

Jij staat dit jaar voor iedereen klaar, althans dat wordt van je gevraagd. Je intuïtie en gevoeligheid worden op de proef gesteld, want hoe goed luister jij eigenlijk naar je innerlijke stem? Verlies je eigen belangen niet uit het oog.

3 Creëren

Voor jou is het een vol jaar. Er komen nieuwe dingen op je pad die je met beide handen aangrijpt. Je creativiteit en communicatieve vaardigheid krijgen een boost. Dit geeft je de kans om dromen na te leven.

4 Bouwen

In een 4-jaar bouw je aan fundament. Je weet goed waar je heen wilt en hoe je dat moet bereiken. Toewijding en discipline kenmerken dit jaar voor jou.

5 Ontdekken

Een avontuurlijk jaar is het voor jou. Vol met reizen, feestjes, een nieuwe studie, verandering van baan, nieuwe vrienden. Je vindt geen rust en hebt daar ook niet zoveel behoefte aan. Dit jaar is een ontdekkingsreis.

6 Vertrouwen

De rust keert terug. Dit jaar staat voor jou in het teken van harmonie. Je vindt vertrouwen en tevredenheid in dat wat je aan het doen bent en geniet daarvan. Soms komt de twijfel boven, laat die ook toe om vervolgens weer naar je vertrouwen terug te keren.

7 Zoeken

Jij gaat dit jaar op onderzoek uit. Religie, filosofie en spiritualiteit hebben je aandacht. Je bent op zoek naar een nieuwe levensvisie en zult die steeds scherper voor ogen krijgen.

8 Groeien

Dit jaar groei je op het gebied van je vak. Je studeert verder of vindt een baan die beter bij je past. Je wordt uitgedaagd te verkennen hoe ver jouw mogelijkheden reiken.

9 Geven

Geduld is een schone zaak dit levensjaar. Je leert zonder oordeel te kijken naar de mensen om je heen. Harmonie scheppen is nu jouw speerpunt.

11 Raken

Jouw uitdaging is dit jaar vertrouwen op je intuïtie. Je hebt een missie waarbij je anderen diep in hun ziel kunt raken. Houd die kracht vast en waak ervoor dat je verstand niet overheerst.

22 Motiveren

Een project eist dit jaar je volledige focus op. En dat kun je aan. Je stuurt aan en motiveert op krachtige wijze. Te veel stress kan tot angst en wanhoop leiden, kijk daarvoor uit.

33 Genezen

Het is een veelbewogen jaar. Je hebt het gevoel de wereld op je schouders te dragen. Het leven volledig omarmen is nu jouw uitdaging. In de slachtofferrol belanden is je valkuil.

Ik vind dit altijd leuke weetjes en laat het gewoon over me heen komen!

Veel plezier met het uitrekenen van jouw jaargetal!

Liefs en een warme groet,

Petra.

Bron: www.happinez.nl , zoeken op jaargetal.

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *