Hallo allemaal, welkom bij mijn blog over engelenpoorten, engelengetallen en dubbelgetallen.

In deze post wil ik jullie meer vertellen over deze fascinerende onderwerpen en hoe ze ons kunnen helpen om ons af te stemmen op de spirituele energie van het universum.

 Engelenpoorten zijn momenten waarop de hemelse vibratie verhoogt en we gemakkelijker contact kunnen maken met onze beschermengelen, via deze portalen bereiken hogere energiefrequenties de aarde. Engelenpoorten kunnen ook plekken zijn waar sommige mensen zich meer verbonden voelen met de engelen of de spirituele wereld. Ze kunnen verschillende kenmerken hebben, afhankelijk van de persoon en de situatie. Sommige mogelijke kenmerken zijn:

– Een speciale datum, zoals 11/11 of 12/12, die een numerologische of astrologische betekenis heeft.

– Een plek waar de persoon een bijzondere ervaring heeft gehad, zoals een kerk, een tempel, een natuurpark of een heilige plaats.

– Een gevoel van vrede, liefde, geluk of inspiratie, dat de persoon ervaart als hij of zij door een engelenpoort gaat.

– Een teken of een boodschap van de engelen, die de persoon kan zien, horen, voelen of weten. Dit kan bijvoorbeeld een veer, een munt, een regenboog, een liedje of een woord zijn.

– Een verandering in de energie, de vibratie of het bewustzijn van de persoon, die hem of haar helpt om meer open te staan voor de engelen en de spirituele wereld.

Engelenpoorten zijn geen wetenschappelijk bewezen fenomenen, maar sommige mensen geloven dat ze bestaan en dat ze hen helpen om dichter bij de engelen en hun doel te komen. Ze komen vaak voor op dagen met een speciale numerologische betekenis, zoals 11-11, 12-12 of 21-12. Op deze dagen kunnen we extra aandacht besteden aan de tekens en boodschappen die de engelen ons sturen via engelengetallen. Engelengetallen zijn reeksen van zich herhalende getallen die een spirituele betekenis hebben. Ze kunnen overal verschijnen, zoals op klokken, nummerplaten of bonnetjes. Ze dienen als wegwijzers op ons levenspad en bieden goddelijke leiding en inzichten in onze spirituele bewustzijn. Elke engelengetal heeft een eigen vibratie en boodschap, die we kunnen leren interpreteren met behulp van numerologie. Dubbelgetallen zijn een speciaal soort engelengetallen, waarbij hetzelfde getal twee of meer keer achter elkaar verschijnt. Dit versterkt de betekenis van het getal en geeft aan dat er een belangrijke les of verandering op komst is. Bijvoorbeeld, 111 betekent dat je gedachten zich snel manifesteren, dus kies ze verstandig. 222 betekent dat je evenwicht en harmonie moet zoeken in je leven. 333 betekent dat je beschermengelen dichtbij zijn en je kracht en moed geven. En zo verder.

Er zijn verschillende namen van engelenpoorten die in verschillende tradities worden gebruikt. Een paar voorbeelden zijn:

– De Gouden Poort: Dit is de poort die zich bevindt in de oostelijke muur van Jeruzalem, waarvan wordt gezegd dat Jezus er doorheen is gegaan op Palmzondag. Het wordt ook wel de Poort van Barmhartigheid of de Poort van Eeuwig Leven genoemd. Volgens sommige legenden zal de Messias terugkeren door deze poort. Het wordt beschouwd als een poort van hoge vibratie en goddelijke genade.

– De Zilveren Poort: Dit is de poort die zich bevindt in de westelijke muur van Jeruzalem, tegenover de Gouden Poort. Het wordt ook wel de Poort van Repentance of de Poort van Vergeving genoemd. Het wordt beschouwd als een poort van lage vibratie en menselijke zwakte. Volgens sommige legenden zal de Antichrist door deze poort komen. Het wordt gezien als een poort van uitdaging en transformatie.

– De Regenboogpoort: Dit is de poort die zich bevindt in het centrum van het hartchakra, waar de energieën van alle andere chakra’s samenkomen. Het wordt ook wel de Poort van Liefde of de Poort van Eenheid genoemd. Het wordt beschouwd als een poort van harmonie en balans. Volgens sommige overtuigingen is dit de poort waardoor we onze zielsverwanten ontmoeten. Het wordt ervaren als een poort van vreugde en geluk.

– De Diamanten Poort: Dit is de poort die zich bevindt in het centrum van het kruinchakra, waar we verbinding maken met onze hogere zelf en onze goddelijke bron. Het wordt ook wel de Poort van Wijsheid of de Poort van Verlichting genoemd. Het wordt beschouwd als een poort van zuiverheid en helderheid. Volgens sommige leringen is dit de poort waardoor we stijgen naar hogere dimensies. Het wordt gevoeld als een poort van vrede en sereniteit.Loslaten van het oude en openstaan voor het nieuwe..

.Nog een paar voorbeelden van engelenpoorten zijn:

– De 11:11 engelenpoort: Dit is een krachtige engelenpoort die elk jaar op 11 november plaatsvindt. Het getal 11 staat voor spirituele groei, ontwaken, synchroniciteit en manifestatie. Op deze dag kun je makkelijker contact maken met je beschermengelen en hun boodschappen ontvangen. Je kunt ook je wensen en dromen aan de engelen toevertrouwen en vragen om hun hulp en begeleiding.

– De 22:22 engelenpoort: Dit is een andere sterke engelenpoort die elk jaar op 22 februari plaatsvindt. Het getal 22 staat voor meesterschap, creativiteit, stabiliteit en samenwerking. Op deze dag kun je je richten op je levensdoel en je passie. Je kunt ook de engelen vragen om je te helpen met je projecten, relaties en ambities.

– De zonnewende engelenpoort: Dit is een seizoensgebonden engelenpoort die twee keer per jaar plaatsvindt, op 21 juni en 21 december. De zonnewende markeert het begin van de zomer of de winter, afhankelijk van het halfrond waar je woont. Het is een tijd van verandering, balans, vernieuwing en transformatie. Op deze dag kun je de engelen vragen om je te helpen met het loslaten van het oude en het verwelkomen van het nieuwe. Je kunt ook de engelen bedanken voor hun aanwezigheid en steun in je leven.

– De leeuwenpoort: Dit is een poort die zich opent rond 8 augustus van elk jaar, wanneer de zon in het sterrenbeeld Leeuw staat. Deze poort brengt een stroom van moed, creativiteit en leiderschap met zich mee. Het is een tijd om je innerlijke kracht te activeren, je hart te openen en je authentieke zelf te laten schijnen.

– De engelenpoort: Dit is een poort die zich opent op elke datum waarop het getal 4 herhaald wordt, zoals 4 april of 14 april. Deze poort brengt een verhoogde aanwezigheid van engelen, gidsen en lichtwezens met zich mee. Het is een gelegenheid om je te omringen met goddelijke bescherming, begeleiding en zegeningen.

 In de komende maanden zullen er verschillende engelenpoorten zijn waar we gebruik van kunnen maken om onze spirituele verbinding te verdiepen en onze hartenwensen te manifesteren.

 De eerste is op 2 februari 2024, een dag met het dubbelgetal 22, dat staat voor meesterschap, manifestatie en samenwerking.

De tweede is op 4 maart 2024, een dag met het dubbelgetal 44, dat staat voor goddelijke bescherming en begeleiding.

De derde is op 4 april 2024, een dag met het dubbelgetal 44 én het meestergetal 11, dat staat voor een gouden kans om je levensdoel te vervullen.

 Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan deze informatie en dat jullie net zo enthousiast zijn als ik om de magie van de engelenpoorten, engelengetallen en dubbelgetallen te ervaren. Laat me weten in de reacties of jullie al eens een engelengetal hebben gezien en wat het voor jullie betekende.

Tot de volgende keer!

 Hierna volgt nog een overzicht van de meest voorkomende engelengetallen en dubbelgetallen en hun betekenis:

– 11: Dit is een meestergetal dat staat voor intuïtie, verlichting, spirituele groei en manifestatie. Je bent op het juiste pad en je kunt je dromen waarmaken als je vertrouwt op je innerlijke wijsheid.

– 22: Dit is een meestergetal dat staat voor praktische idealen, samenwerking, harmonie en dienstbaarheid. Je hebt een groot potentieel om iets positiefs te creëren voor jezelf en de wereld als je je talenten gebruikt en met anderen deelt.

– 33: Dit is een meestergetal dat staat voor liefde, compassie, inspiratie en genezing. Je hebt een sterke verbinding met de engelen en de goddelijke bron en je kunt anderen helpen met je warmte en vriendelijkheid.

– 44: Dit is een meestergetal dat staat voor stabiliteit, structuur, discipline en succes. Je werkt hard aan je doelen en je hebt de steun van de engelen om ze te bereiken. Je bent een betrouwbare en verantwoordelijke persoon die veel kan bereiken.

– 55: Dit is een meestergetal dat staat voor verandering, vrijheid, avontuur en groei. Je maakt een belangrijke transformatie door in je leven en je hebt de kans om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je bent flexibel en moedig om uit je comfortzone te stappen.

– 66: Dit is een meestergetal dat staat voor harmonie, balans, liefde en zorg. Je hebt een sterke band met je familie, vrienden en gemeenschap en je geeft veel om hun welzijn. Je bent ook bezig met het vinden van innerlijke vrede en het loslaten van zorgen.

– 77: Dit is een meestergetal dat staat voor wijsheid, inzicht, intuïtie en spiritualiteit. Je hebt een diep begrip van het leven en de universele wetten en je volgt je eigen waarheid. Je bent ook open voor nieuwe kennis en ervaringen die je verder kunnen brengen.

– 88: Dit is een meestergetal dat staat voor overvloed, rijkdom, succes en macht. Je hebt veel bereikt in je leven en je hebt de middelen om nog meer te doen. Je bent ook genereus en bereid om te delen wat je hebt met anderen.

– 99: Dit is een meestergetal dat staat voor voltooiing, afronding, loslaten en humanitair werk. Je hebt een fase in je leven afgesloten en je bent klaar voor een nieuw begin. Je bent ook betrokken bij het helpen van anderen of het dienen van een hoger doel.

– 00: Dit is een engelengetal dat staat voor oneindigheid, eeuwigheid, potentieel en God. Je bent verbonden met alles wat is en je hebt toegang tot onbeperkte mogelijkheden. Je bent ook beschermd door de engelen die altijd bij je zijn

Een totaal overzicht van alle uit 3 en 4 cijfers samengestelde dubbelgetallen en hun betekenis is als volgt:

– 111: Dit getal staat voor creativiteit, zelfexpressie, leiderschap en individualiteit. Het betekent dat je een nieuw begin maakt en je eigen weg volgt. Je hebt veel ideeën en mogelijkheden om je doelen te bereiken. Je moet vertrouwen hebben in jezelf en je intuïtie volgen.

– 222: Dit getal staat voor harmonie, balans, samenwerking en relaties. Het betekent dat je in vrede bent met jezelf en je omgeving. Je hebt een sterke band met anderen en je bent bereid om te helpen en te delen. Je moet ook aandacht besteden aan je eigen behoeften en grenzen.

– 333: Dit getal staat voor communicatie, creativiteit, groei en vreugde. Het betekent dat je je talenten en gaven gebruikt om anderen te inspireren en te onderwijzen. Je hebt een positieve houding en je geniet van het leven. Je moet ook openstaan voor veranderingen en nieuwe ervaringen.

– 444: Dit getal staat voor stabiliteit, veiligheid, discipline en verantwoordelijkheid. Het betekent dat je hard werkt om je doelen te bereiken en dat je succesvol bent in wat je doet. Je hebt een solide basis en je bent betrouwbaar en loyaal. Je moet ook zorgen voor balans tussen werk en ontspanning.

– 555: Dit getal staat voor vrijheid, avontuur, verandering en flexibiliteit. Het betekent dat je een spannend leven leidt vol kansen en uitdagingen. Je bent niet bang om risico’s te nemen en je aan te passen aan nieuwe situaties. Je moet ook wijs zijn in je keuzes en de gevolgen accepteren.

– 666: Dit getal staat voor materie, aarde, praktisch zijn en zorgen voor het fysieke. Het betekent dat je gefocust bent op je financiën, gezondheid, huis en familie. Je bent efficiënt, georganiseerd en realistisch. Je moet ook opletten dat je niet te materialistisch of hebzuchtig wordt.

– 777: Dit getal staat voor spiritualiteit, wijsheid, intuïtie en verlichting. Het betekent dat je een diepe verbinding hebt met het universum en je hogere zelf. Je hebt veel kennis en inzicht in de mysteries van het leven. Je moet ook openstaan voor synchroniciteiten en boodschappen van de engelen.

– 888: Dit getal staat voor overvloed, rijkdom, succes en macht. Het betekent dat je veel geluk hebt in alles wat je doet en dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Je hebt een grote invloed op anderen en je bent een leider. Je moet ook dankbaar zijn voor wat je hebt en genereus zijn met anderen.

– 999: Dit getal staat voor voltooiing, afronding, humaniteit en universele liefde. Het betekent dat je een cyclus of fase in je leven afsluit en dat je klaar bent voor een nieuw begin. Je hebt veel geleerd en gegroeid als persoon. Je moet ook medelevend zijn met anderen en dienstbaar zijn aan de wereld.

– 1111: Dit getal staat voor manifestatie, synchroniciteit, bewustzijn en ontwaken. Het betekent dat je afgestemd bent op de bron en dat je je gedachten en wensen kunt omzetten in realiteit. Je ziet vaak tekens en signalen die je bevestigen dat je op het juiste pad bent. Je moet ook alert zijn op je gedachten en positief blijven.

– 2222: Dit getal staat voor harmonie, eenheid, partnerschap en dualiteit. Het betekent dat je in balans bent met jezelf en je tegenpool. Je hebt een sterke zielsverbinding met iemand die je aanvult en ondersteunt. Je moet ook respectvol zijn naar jezelf en anderen en compromissen sluiten indien nodig.

– 3333: Dit getal staat voor expressie, communicatie, creativiteit en vreugde. Het betekent dat je jezelf volledig uitdrukt en dat je anderen inspireert met je woorden en daden. Je hebt een groot gevoel voor humor en je maakt plezier in alles wat je doet. Je moet ook luisteren naar je innerlijke stem en je waarheid spreken.

– 4444: Dit getal staat voor stabiliteit, veiligheid, discipline en verantwoordelijkheid. Het betekent dat je een stevige basis hebt en dat je goed voorbereid bent op de toekomst. Je hebt veel bereikt en je bent trots op je werk. Je moet ook geduld hebben en vertrouwen hebben in het proces.

– 5555: Dit getal staat voor vrijheid, avontuur, verandering en flexibiliteit. Het betekent dat je een dynamisch leven leidt en dat je veel reist en leert. Je bent niet gebonden aan routines of beperkingen. Je moet ook avontuurlijk zijn en openstaan voor nieuwe mogelijkheden.

– 6666: Dit getal staat voor materie, aarde, praktisch zijn en zorgen voor het fysieke. Het betekent dat je veel aandacht besteedt aan je materiële welzijn en dat je comfortabel leeft. Je bent verstandig, zuinig en verantwoordelijk. Je moet ook genieten van de eenvoudige dingen in het leven en dankbaar zijn voor wat je hebt.

– 7777: Dit getal staat voor spiritualiteit, wijsheid, intuïtie en verlichting. Het betekent dat je een hoog niveau van bewustzijn hebt bereikt en dat je in harmonie bent met de bron. Je hebt veel spirituele gaven en ervaringen. Je moet ook blijven leren en groeien op je spirituele pad.

– 8888: Dit getal staat voor overvloed, rijkdom, succes en macht. Het betekent dat je veel voorspoed hebt in alle aspecten van je leven en dat je alles hebt wat je hartje begeert. Je bent een meester in het creëren van je eigen realiteit. Je moet ook delen van je overvloed met anderen en de wereld.

– 9999: Dit getal staat voor voltooiing, afronding, humaniteit en universele liefde. Het betekent dat je een hoger doel hebt vervuld en dat je een rolmodel bent voor anderen. Je hebt veel bijgedragen aan de mensheid en de planeet. Je moet ook loslaten van het oude en openstaan voor het nieuwe..

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *