Petra, 28-09-2023, Apeldoorn

Nou, daar gaan we dan! Een idee dat al heel lang borrelde, maar waar altijd een stukje weerstand op zat. Ik heb in het verleden nml een eigen bedrijfje gehad, iets totaal anders..maar toch. Door allerlei privé omstandigheden had ik daar zo’n focus op, kon ook geen nee zeggen, zodat dat uiteindelijk resulteerde in een flinke burn-out.

But here I am..zoveel gegroeid de afgelopen jaren, geleerd waar mijn grenzen liggen en zoveel beter in mijn vel. Ja, ik sta in mijn kracht, weet wie ik ben en wat ik wil! Dus hupsakee, ik ga dit doen.

Bewust gekozen voor deze dag, het is nml mijn verjaardag, mijn 51ste om precies te zijn. En voor mij is mijn verjaardag zoiets als oudjaarsdag, vanaf morgen begint weer een nieuw jaar, met alle mogelijkheden en kansen. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit echt, mijn ouders,schoonmoeder en kinderen komen een bakkie doen, maar dat is het dan wel zo’n beetje. En nee, niet omdat ik bang ben ouder te worden, gewoon puur omdat ik niks met verjaardagen vieren heb.

Maar deze, mijn 51ste, is dus wel een bijzondere…en die deel ik graag met jullie allemaal!

In deze blogs wil ik leuke weetjes, tips and tricks met jullie delen. Deze worden ook geplaatst op mijn socials (insta en fb).

Liefs en een warme groet,

Petra.